Annons:
Etiketterutfodringartikel
Läst 2721 ggr
JohannaN
6/16/14, 9:36 PM

Nypon en nyttig och bra hälsobomb till fåglarna!

Nyponet är en riktigt bra hälsomat att ge våra fåglar, den är bra mot mycket och innehåller en hel del bra som vi eftersträvar till våra fåglar. detta är en hälsobomb som används till en rad olika åkommor och hjälper våra fåglar att hålla sig friska och starka. Här tas upp mer om det.........

Nypon är en ren hälsobomb att ge till sina fåglar och genom sitt höga innehåll av fytokemikalier så stärker nypon fåglarnas immunförsvar och hjälper till att behålla cellerna i kroppen unga.
Nypon innehåller även mycket folsyra som äggläggande och häckande par behöver extra av. Nypon innehåller flera viktiga antioxidanter som flavonoider, karotenoider och antocyanider som visat sig vara effektiva mot en rad olika åkommor bland annat cancer.
Nyponet är mest känt för sin höga halt av c-vitamin och innehåller också fytokemikalier som stärker immunförsvaret. Nypon är också bra mot ledvärk och inflammationer, GOPO (galactolipid) är ett ämne som består av fettsyror och sockerarter och som tros ligga bakom den positiva effekten.

Nypon innehåller också en hel del vitaminer, mineraler och fettsyror som vi eftersträvar till våra fåglar:

Vitaminer
Vitamin A, vitamin B2, vitamin B3, vitamin B6, hög andel C-vitamin, E-vitamin och P-vitamin.

Mineraler
Bor, Fluor, Järn, Kalcium, Kalium, Kisel, Koppar, Litium, Magnesium, Sulfater, Zink.

Innehåller också fettsyrorna
Omega 3, Omega 6 och Omega 9

Man kan ge nyponen färska till våra fåglar men också i pulverform finns att köpa i olika hälsokostbutiker som strös över deras blötlagda mat.

tamfåglar är inte bara fåglar i bur, dom är så mycket mer^^ Är sajtvärd på http://undulater.ifokus.se https://fageltorget.fria.ifokus.se/ samt http://burfaglar.ifokus.se .

Annons:
Upp till toppen
Annons: