Köpes, säljes, omplaceras

Han undulat nytt hem

2018-08-10 10:42 #0 av: Skog69

God morgon
Mitt namn är camilla och jag söker ett nytt hem för min söta han udulat.
Jag ska kort försöka förklara min situation för dig...
För ca 4 år sedan hittade jag min hon undulat Pippi utomhus, jag var på väg hem och kunde lätt plocka upp stackaren.
Jag satte upp lappar och polisanmälde men det var aldrig någon som hörde av sig och jag förstod ganska snart att jag blivit med fågel.
Men hon var olycklig och jag förstod att jag skulle bli tvungen att skaffa en livskamrat och livet vände för Pippi när Piggelin kom in i hennes liv.
Men nu har tyvärr Pippi gått bort hon var nog gammal redan när hon kom till mig och Piggelin har nog åtminnstonne minst 6 år kvar, medans jag känner som blev ofrivillig ägare inte orkar att skaffa en ny livsvän till Piggelin, så jag söker nu därför ett bra nytt hem åt Piggelin.
Jag har alltid gett mina fåglar bra foder, Neophema/grönsaker, låtit de flyga fritt då jag inte kan tänka mig att stänga in någon i bur, önskar nu därför det bästa för Piggelin.
Han är pratsam pigg och vacker och undrar därför om du kan tänka dig att ge Piggelin din tid och kärlek.
Vänligen camilla skogsberg.
camilla69skogsberg@gmail.com

Anmäl
2018-08-31 22:20 #1 av: JohannaN

Hoppas du finner honom ett nytt hem. Vart i det avlånga landet bor duGlad

tamfåglar är inte bara fåglar i bur, dom är så mycket mer^^ Är sajtvärd på www.undulater.ifokus.se samt www.burfaglar.ifokus.se

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.