Köpes, säljes, omplaceras

HJÄLP, Vanvårdad fågel behöver hem snarast!

2016-06-13 13:14 #0 av: elina.k

Behöver hjälp fort nu! En kvinna hörde av sig till mig om en vanvårdad papegoja som behöver omplaceras. Hon funderar på att skänka den till Naturhistoriska men jag tänker inte låta dom låsa in den som utställningsmateriel. 

Behöver någon som kan ta hand om denna snarast! Jag kan transportera över hela Sverige men avståndet får gärna hållas inom Skåne och Blekinge, men inget krav!

Det viktigaste är att den får överleva och inte hållas som produkt! 

Kan du ta hand om den, snälla? 

Kontakta: elina.karlstrand@gmail.com

Anmäl
2016-06-13 17:43 #1 av: JohannaN

Vad är det för art kan vara bra att skriva för dom som om möjligt vill hjälpa tillGladmycket bra tänkt i det hela och nu hoppas vi att alla kan hjälpa till i det helaGlad

tamfåglar är inte bara fåglar i bur, dom är så mycket mer^^ Är sajtvärd på www.undulater.ifokus.se samt www.burfaglar.ifokus.se

Anmäl
2016-07-11 21:11 #2 av: MammaMonica

Jag kan ta den.. Har en del fågel vana, haft jako, kakkaduva som inte mådde så bra, pockat sig själv en massa, tyvärr kom inte allt tillbaka men hon va inte naken, och mådde bra, nymfisar, underlater och amazon.

Alla har varit omplaceringar som jag tagit mig an.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.