Bilder och filmer

Lite bilder på dagens bravader :)

2015-09-28 23:16 #0 av: JohannaN

Efter en rolig eftermiddag i nya grenar och lövverk så är fåglarna trötta och mår gottGlad

tamfåglar är inte bara fåglar i bur, dom är så mycket mer^^ Är sajtvärd på www.undulater.ifokus.se samt www.burfaglar.ifokus.se

Anmäl
2015-10-01 02:40 #1 av: Tarotstollan

Önskar att jag kunde få tag i bra grenar också men det kan bara ske när de sågar ner något träd i närheten och jag har tur att se det innan de fraktar bort det. Det är förbjudet att ta ner grenar i skogen även om ingen skulle bry sig nämnvärt men bor man i en stad så vet man inte vem som ser vad och eller vem som kan anmäla en!Ledsen

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-10-01 12:12 #2 av: Maleficum

#1 Du känner ingen som har fruktträd i trädgården? Eller har någon i närheten som har fruktträd som du kan fråga om grenar? Fruktträd brukar man ju ändå beskära årligen så det blir ju en hel del grenar.

Hemsida
Deviantart, foton, teckningar och målningar
Instagram

Anmäl
2015-10-01 22:07 #3 av: Tarotstollan

Nix, tyvärr. Det enda är om jag lyckas få tag i några nedblåsta grenar efter stormar och så.  Så om jag har tur blir det storm nu under hösten och då kan jag ge mig ut och leta.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.