Allmänt

(Tankar om) hur blev ditt liv, pippin?

2015-09-11 00:05 #0 av: Tarotstollan

Du blir köpt någonstans och stoppad i en låda, efter ett tag hamnar du i en bur. Har du tur så finns det kompisar i din bur som du kan prata med, har du otur så är du ensam.
Din mat och vatten serveras i några skålar och någon annan livsform ser till att du får komma ut och flyga tillsammans  med dina kompisar. Annars sitter du ensam i din bur och får aldrig komma ut. Buren full med saker som den andra livsformen tycker du skall ha, du biter lite i dem och leker en stund för att fördriva tiden men var är dina riktiga kompisar? 
Dagarna går och inget nytt händer, samma sak dag ut och dag in.
I början kanske den andra livsformen ägnar mycket tid åt dig (och dina kompisar) men kanske efter ett tag så blir det bara den tiden när mat och vatten kommer.
Till slut kanske du får flytta till ett nytt ställe och en ny någon annan livsform tar hand om dig och har du tur kanske din ensamhet är över och du får kompisar, du får det bra igen eller kanske bättre eller kanske sämre än du hade det innan.
Så här kan det rulla på i ditt korta liv eller också har du tur att få komma till ett hem där den andra livsformen ser dig och dina kompisar som en del i familjen och du och dina kompisar är med från morgon till kväll. Livet leker och du vet inte om något annat än att det är så det skall vara, eftersom  du haft det så sen du var liten och det är du trygg med.
Älskade Dunisar, jag hoppas och önskar att alla ni där ute får ett bra liv!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-09-11 00:09 #1 av: tötenöten

Usch, gör ont att tänka så här..

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.