Köpes, säljes, omplaceras

(s) Dvärgpapegoj par

2015-04-02 12:41 #0 av: Ellinia

Har länge nu planerat att hitta ett nytt hem till mina två dvärgpapegojor. Har tyvärr inte den tid och intresset för dem som de behöver och tiden kommer bli ännu mindre av då jag väntar barn vilken dag som helst nu.

Enligt förra ägaren är det en hona och hane på snart 2 år. De har boat för fullt i sin holk sedan jag hämtade dem förra sommaren, men de har inte lagt några ägg. Orsak vet jag inte, men tror att de inte riktigt trivs eller så är de av samma kön. (Aldrig sett dem para sig)

Ena är grön och svart huvad, andra är gul och orange huvad. Enligt förra ägaren så var de tama, vilket jag inte märkte av mer än att de gärna satt på huvudet på en när de flög fritt. Kan sitta på armen men händer har inte varit någon favorit tyvärr. Har bara en transportbur till dem då de fått flyga fritt i ett mindre rum just för att det inte varit så lätt att få in dem i bur igen när de väl kommit ut och vill inte ha dem konstant instängda. 

Det jag tror skulle passa dem bäst är att komma till någon som har voljär eller någon som har mer tid och intresse att lägga på dem för att göra dem tama. 

Frakt kan ordnas mot fraktkostnad. Finns i Enköping.

Pris: 500

Anmäl
2015-04-02 15:03 #1 av: JohannaN

Lycka till med att  finna dom ett nytt hemGlad

Finns en sida på facebook som kanske kan hjälpa dig också som heter just DvärgpapegojgruppenGlad

tamfåglar är inte bara fåglar i bur, dom är så mycket mer^^ Är sajtvärd på www.undulater.ifokus.se samt www.burfaglar.ifokus.se

Anmäl
2015-04-03 16:03 #2 av: Ellinia

Aah tack för tipset!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.