Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
Köpes, säljes, omplaceras

Jerry behöver en kompis och en större bur!

2014-12-29 18:37 #0 av: LitenEstelle

Någon gång under oktober så tog jag och min pojkvän över lilla Jerry från pojkvännens föräldrar - de köpte honom i början av sommaren och var sedan tvungna att göra sig av med honom då de köpte ny katt. 

Jag letar nu efter en kompis till honom då han tyvärr sitter ensam i buren (som tyvärr är några cm för liten enligt lag). 
Ifall någon har 1-2 undulater med en stor bur (med godkända mått) och har tänkt sälja/skänka så är jag intresserad!! 

Min ekonomi är inte så superbra just nu, så jag kan tyvärr inte lägga  jättemycket pengar på ny bur och nya vänner till Jerry.. men jag kan däremot erbjuda ett mycket kärleksfullt hem med nästan oändlig tillgång till att flyga fritt.
Jerry är inte tam än, men jag jobbar på det och vi har gjort framsteg! Därför hade det varit kul med fåglar som redan är handtama och på så sätt kan visa Jerry hur det går till :)

Jag bor i mellersta Skåne. 

Anmäl
2014-12-29 20:36 #1 av: JohannaN

hoppas alla kan hjälpa till här inne i sökandet åt LitenEstelle att finna fler fåglar och en större burGlad

tamfåglar är inte bara fåglar i bur, dom är så mycket mer^^ Är sajtvärd på www.undulater.ifokus.se samt www.burfaglar.ifokus.se

Anmäl
2015-01-03 21:46 #2 av: LitenEstelle

Nu har Jerrys nya vänner Baloo och Obelix flyttat in - så tråden kan låsas! :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.