Köpes, säljes, omplaceras

2 Nymfer + tillbehör säljes

2013-10-24 12:48 #0 av: playlovelearn

Våra fina fågelvänner söker nu ett nytt hem på grund av ändrade familjeförhållanden.

Vinzo är en vithuvad nymf, ca 1-2 år gammal som är lite försiktig av sig. Han kan "vacker tass" på kommando och hade säkert kunnat lära sig mycket mer med tid och tålamod. Båda två har kunnat komma på inkallning, så lägger man ned lite tid finns det säkert kvar.

Zach är ca 2-3 år gammal och är en nyfiken kille som älskar att utforska!

Båda två är någorlunda tama men Vinzo behöver mycket tålamod innan han litar på en ordentligt. Zach kliver dock gärna upp på handen och hänger med runt i lägenheten!

Vi är mycket noga med vart de hamnar och säljer ENBART till ett hem där de får vara ute och flyga dagligen (eller där de får bo i voljär). De är vana vid att få vara ute och flyga ca 6-7 timmar per dag nu och trivs jättebra med det.

Pris; 1200 kr. I priset ingår en bur (modell mindre), flygsele, alla leksaker/tillbehör, mat- och vattenskålar + lite fågelmat.

Maila gärna mig och berätta om vilket liv du har att erbjuda våra fina fåglar så hoppas jag att just du är rätt person för dem. Hemmet är viktigare än priset! De finns utanför Helsingborg men kan köras en bit om det skulle behövas.

paulina.tufvesson@hotmail.com

Anmäl
2013-10-25 17:20 #1 av: JohannaN

hoppas du finner ett hem till domGlad

tamfåglar är inte bara fåglar i bur, dom är så mycket mer^^ Är sajtvärd på www.undulater.ifokus.se samt www.burfaglar.ifokus.se

Anmäl
2013-10-25 22:02 #2 av: Tarotstollan

Sötisar! Önskar jag hade haft råd att ta dem. Alla mina nympisar är nu döda, de dog med bara några månader emellan sig fast alla var en bra bit över minst 12 år. Vet ärligt talat inte hur gamla de var då alla var omplaceringsfåglar.
Hoppas att du hittar ett bra hem till dem!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-10-31 12:02 #3 av: playlovelearn

Putt!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.