Allmänt

Ringmärka

2012-11-21 09:36 #0 av: petronella69

Är det någon som vet var det finna att köpa ringar till sina papegojjor, jag skulle behöva ringmärka mina ungar så jag inte blandar ihop dem sen, men sen läste jag någonstans att om de ska ringmärkas så görs det tidigt, men jag har letat och letat men det verkar svårt att hitta ringar :/

Anmäl
2012-11-21 10:03 #1 av: MimmiH

Har du kollat med Svensk fågelhobby?

Anmäl
2012-11-21 11:19 #2 av: [CruellaDeVil]

<slutna ringar om man trär på foten måste man sätta på tidigt.Villl man bara kunna skiljapå ungarna kan man köpa öppna ringar som går att sätta på när som helst. Är du medlem i någon förening knuten till Svensk Fågelhobby (rekommenderas varmt) kan du beställa ringar via dem. Annars finns ringar att beställa via nätet. Vet dock inte om någon speciell svensk sida som säljer ringar men har sett på engelska jag susat förbi.

Anmäl
2012-11-21 13:35 #3 av: petronella69

Jo jag har förstått det att de ska ringmärkas tidigt, så denna kullen får jag ringmärka bara för att ha koll så att jag inte blandar ihop den ;) jag är inte med i någon förening än men kommer troligtvis att gå med i en här i skåne vill bara ha koll på hur medlemsskapet löper, jag vill ju inte gå och betala medlemsavgift nu och så får jag kanske betala ny i januari ;)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.