Övriga fågelarter

Fågelvakt(er) sökes feb - april

2012-01-09 02:46 #0 av: MysanB

Hej!

Jag heter My och jag skulle behöva någon som skulle kunna passa mina undulater medan jag reser utomlands. Jag kommer att vara borta i minst två månader men då det inte är helt säkert om jag stannar utomlands längre behöver jag även att du kan tänka dig att utöka passningstiden.

Det är önskvärt att du är en djurvänlig och sympatisk person som har haft undulater själv eller har erfarenhet av fågelskötsel av annan anledning. Har du inte det räcker det med att ditt hjärta klappar lite extra för dem så att du kan ta väl hand om dem, endast med hjälp av mina anvisningar.

Då jag skulle bli ytterst tacksam om du ställer upp och sköter om dem med allt vad det innebär, får du givetvis ersättning för detsamma. Jag tänkte mig 100:- kr i veckan och att jag står för foderkostnader, men det är diskutabelt.

Det rör sig om 4 karismatiska undulater, två par bestående av en hona och en hane. Båda paren har varsin bur, varför det även går bra om en person endast vill passa ett par. Helst ser jag dock att båda paren blir passade tillsammans då de är goda vänner. :)

Skulle det bli så att du / ni fäster er vid fåglarna så pass mycket att när jag kommer tillbaka, skulle ni vilja köpa / behålla dem, kan vi diskutera det då ..

Har du några fler frågor, känn dig fri att ställa dem.

Just det och det är ett stort plus om du bor i närheten av Malmö eller i Skåne vilket underlättar transport dit, och tillbaka, då jag själv bor i Malmö.

Skicka ett meddelande vid intresse så byter vi telefonnummer.

 

Tack på förhand,

Mvh

My Borgström

Anmäl
2012-01-09 09:20 #1 av: MimmiH

Hej, lycka till med att finna fågelvakt/er. Tips: Annonsera även på Undulater iFokus.

Anmäl
2012-01-10 19:30 #2 av: Flöffo

Denna personen kanske ställer upp?Men hon bor ju rätt långt... jag skulle gärna ställa upp men kan tyvärr inte Obestämd Men lycka till!Skrattande

Anmäl
2012-01-10 22:07 #3 av: JohannaN

lycka till med att hitta fågelvakt:)

 

// Johanna.

tamfåglar är inte bara fåglar i bur, dom är så mycket mer^^ Är sajtvärd på www.undulater.ifokus.se samt www.burfaglar.ifokus.se

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.