Övriga fågelarter

VAKTLAR!!

2011-12-25 14:10 #0 av: danielle13131313

Jag har Kinesiska dvärgvaktlar till salu!

både honor och hanar!!

Kommer föda upp lite då och då har också andra djur till salu! kolla hemsidan för all info! + olika hobby och hantverks artikliar! :D

www.mirakel13-1.webs.com

www.mirakel13-2.webs.com

www.mirakel13-3.webs.com

 

Tele: 0735212880

mail: Danielleroth@live.se

//Danielle

 

Anmäl
2011-12-25 22:03 #1 av: [CruellaDeVil]

Det lät jättespännande! Jag har tre kycklingar från mitt par där hönan börjar bli lite äldre och jag kommer att spara på åtminstone två av dem och leta obesläktade partners.

Anmäl
2011-12-30 12:26 #2 av: [isdrakee]

Jag är jätte sugen på att skaffa kinesiska dvärgvaktlar men min sambo går inte med på det (bor i lägenhet). Är också orolig för att tupparna ska störa grannar. Folk brukar säga att dom inte låter så mycket men dvärgvaktlarna som finns på skansen skriker så högt att det hörs på lång väg.

Vart bor du? Finns det möjlighet att köpa obesläktade par från dig?

Anmäl
2012-01-02 11:56 #3 av: JohannaN

jag bor i lägenhet och har en höna och en tupp;) funkar alldeles utmärkt att ha dom i lägenhet:) mina undulater som är ett 30 tal låter mer;) dom är oerhört trevliga fåglar vaktlar:) lätta att sköta och lätta att ha:) dom gal iband som en tupp gör men även hönan men det är inget störrande ljud:) du kan ha dom i en stor kaninbur eller ett större akvarium på 450 liter där du kan ha jord som botten som bottenmaterial och inreda med lite växter:) då kan du lätt vända runt jorden varje dag och så tar blommorna hand om bajset:) dom lägger ägg regelbundet och vill du inte ha ungar tar du bara bort ägget och lägger det i frysen:)

dom kinesiska dvärgvaktlarna är dom minsta och är så,så underbara^^

det dom behöver är:

- sand att bada i och för matsmältningen skull.

- kalk i form av snäcksand eller foderkalk.

- vitaminer strödd på maten tre gånger i veckan.

- fröblandning antingen finkblandning eller undulatblandning av fin kvalité.

- grönsaker, bär, frukt som du mixar, örter med jord och allt, kokt ägg, groddade frön, mjölmask/insektsblandning. mina älskar majs och ärtor.

 

 

// Johanna.

 

 

 

tamfåglar är inte bara fåglar i bur, dom är så mycket mer^^ Är sajtvärd på www.undulater.ifokus.se samt www.burfaglar.ifokus.se

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.