Om Burfåglar iFokus

Välkommen till burfåglar ifokus!

Burfåglar.iFokus är sajten för dig som är intresserad av burfåglar. Om du har undulater, finkar, nymfkakaduor, vaktlar, parakiter, större aror, duvor eller ingen fågel alls spelar ingen roll. Här är alla välkomna!

Som medlem på Burfåglar kan du göra en presentation om dig och dina fåglar, lägga upp bilder, föra blogg m.m. Du kan även vara med och diskutera om burfåglar och dess behov i forumet samt läsa artiklar i artikelarkivet.

Häng med oss på sajten och dela med dig av ditt intresse om dessa underbara och kloka djur. Här på sajten finns inga dumma frågor utan bara att fråga på så besvaras dina frågor i den mån som det går.
 
Jag som är sajtvärd på Burfåglar heter Johanna "Kramisen". Jag bor i Västra Götaland. Intresset för djur har funnits hos mig i hela mitt liv och jag älskar djur över allt annat. Djur har alltid funnits i familjen och jag har hållit på med hästar i 25 år. Runt år 2009 skaffade jag mig mina första två undulater och mitt liv kom aldrig att bli den samma. Dessa underbara fåglar stora som små har fångat mitt hjärta nu och för alltid hoppas jag.
Fåglar är fantastiska djur och jag har alltid beundrat dom för att dom kan flyga och för deras härliga färger som dom uppvisar. Just nu lever 14 undulat själar här hos mig samt två barrabandsparakiter, men jag har också haft duvor, vaktlar, nymfparakiter/nymfkakaduor, kanariefåglar, sångparakiter och när jag var mindre zebrafinkar. 


Mvh Johanna "kramisen" 

Värd

Avatar för JohannaN

Medarbetare

Avatar för drutten2 Avatar för Fenix_Chicci Avatar för Minoth Avatar för Starfall