Hönsfåglar

Frågor om Vaktlar

2014-05-19 18:36 #0 av: dragonstar

Hej

Jag undrar hur det är att ha vaktlar?

Bor i en lägenhet med liten balkong och undrar om dom kan bo på liten yta ute året om? Och hur funkar dom att ha inomhus?


Tror tyvvär inte de kan bli några, men vore superkul.

To the world you may just be one person but to one person you may be the world.


Anmäl
2014-05-21 20:00 #1 av: [CruellaDeVil]

Det beror helt på vilka vaktlar du tänker på. Kinesiska dvärgvaktlar bör bo inomhus men kan vistas ute på sommaren. Jättemysiga små fåglar, man kan äta äggen och ha dem på botten i buren om man har andra mindre fåglar som inte är elaka med dem. 

Anmäl
2014-05-23 02:16 #2 av: dragonstar

Eftersom att de är så litet både inne och på balkonene blir de såfal dvärgar, då ett par antingen hon och hane eller 2 honor.


To the world you may just be one person but to one person you may be the world.


Anmäl
2014-05-23 10:33 #3 av: JohannaN

kan berätta att dom är otroligt lättskötta och otroligt charmiga dessa små dvärgar och så länge man läst på ordentligt om foderbiten och annat är dessa dom perfekta burfåglarna enligt mig att haGlad själv saknar jag mina små liv otroligt mycket men som läget är nu kan jag inte ha vaktlar tyvärrVilar huvudet i handen

tamfåglar är inte bara fåglar i bur, dom är så mycket mer^^ Är sajtvärd på www.undulater.ifokus.se samt www.burfaglar.ifokus.se

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.