Annons:
Etiketterhälsa-skötselartikel
Läst 4212 ggr
JohannaN
2/21/15, 2:42 PM

Vikten av att spara pengar åt våra burfåglar!

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Alla behöver en buffert för framtida utgifter när det gäller människor, ett sparande så det alltid finns pengar att tillgå om man behöver det till både drömmar och viktiga händelser i livet, detta gäller också när det gäller våra fåglar...........

Våra fåglar kan bli sjuka precis som vi och behöver då komma under vård precis som vi och till en fågelkunnig veterinär för att få hjälp eller behöver något annat i dyrare form så som ny bur eller annat. Detta kostar stora pengar som många skyller på att dom inte har. Men genom att spara en liten peng i månaden så bygger man upp ett konto för sina älskade små bevingade vänner så man kan ge dom den hjälpen när dom just behöver det och det gäller alltså att spara långsiktigt som då ges den möjligheten att ge våra fåglar just den veterinärvård dom behöver men kanske också annat. Man bestämmer helt hur mycket man vill lägga undan varje månad och det måste också innefatta sin egen budget och alltså det man har att undvara.

När det gäller att spara till våra fåglars "livförsäkring" så att säga är det viktigaste att man börja med det tidigt, gärna innan man införskaffar sina fåglar och ju tidigare man börjar desto snabbare når man målet att ha en buffert för att kunna ta hand om sina fåglar på bästa sätt. Genom att spara en peng varje månad ger alltså trygghet för framtiden både för ägare och för fåglarna.

Om man som ägare vill ha ett bra och relativt stressfritt djurägarliv, måste man spara för årliga veterinär-utgifter samt andra utgifter, då slipper man ha detta på sitt samvete att man inga pengar har till just detta så det finns inga ursäkter att man inte skulle ha råd för det finns alltid bra lösningar om hur man skall kunna ordna till detta och det är åter igen att spara. 
Så mycket som vi hoppas att nödsituationer vad gäller våra fåglar inte kommer att hända men vi vet alla att de gör det förr eller senare och är man inte förberedd med en bra buffert för just våra fåglar ja då står man där i oro och ångest för inga pengar finns. För att slippa detta är det åter igen viktigt att ha ett sparande även för våra fåglar.

Så alla ni älskade fågel-vänner se till att spara någon slant i månaden 100 kr t ex så är ni på god väg att ha en bra buffert för framtiden.

tamfåglar är inte bara fåglar i bur, dom är så mycket mer^^ Är sajtvärd på http://undulater.ifokus.se https://fageltorget.fria.ifokus.se/ samt http://burfaglar.ifokus.se .

Annons:
Upp till toppen
Annons: